snow

Hej onsdag!

Hej onsdag!

Hela förmiddagen hade jag idrott. Från halv tio till halv tolv. Även om inte lektionen börjar förän vid halv tio så måste jag vara i skolan redan kvart över åtta. Lite segt om man säger så. Den första lektionen var vi inomhus och spelade brännboll. Den andra lektionen var vi ute och spelade fotboll och sprang en runda i skogen. Dubbellektion alltså.

Varje morgon tar jag en allergitablett för att lugna min allergi. Den brukar alltid funka men inte idag. Jag har haft ont i ögonen och nysigt! Fy, vad jobbigt det har varit! Ingenting har hjälpt. Jag har även ätit "allergituggummi" och någon tablett som jag fick av min "pollen-kompis". Haha. My du hade ändå varit min vän :-)

Jag hade en ganska tung känsla när jag kom hem idag. Kände mig inte alls ledig. Utan samma känsla som igår. Stressad. Känns som att jag har påbörjat flera arbeten och inte slutfört dem. Aaaahhh, ibland längtar jag till Sommarlovet! Att bara kunna sola, bada, umgås och njuta av att inte behöva plugga! Men, när Sommarlovet kommer vill jag känna en kontrast hur jag har det när jag går i skolan. Därför är det kanske bra att jag har mycket i skolan just nu?

Ja, jag försöker se det positivt! Ikväll ska jag dansa. Innan dess ska jag försöka plugga lite, packa upp idrottskläderna och läsa bloggar :-)

Vi hörs !

Kommentarer
Postat av: din "pollen-kompis"

haha nej de hade vi inte! jag e bara kompis med dig för att kunna uttnyttja dina "allergituggummi" ;D

haha, kid! :D

2009-04-23 @ 07:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0