snow

Hej underbara första april!

Jag ska inte köra med några skämt idag :-) även om det är första april. Nej, idag skriver jag ett glatt inlägg som är sant rakt igenom!

När en tjej får barn efter gifter sig så brukar hon ofta säga att hon är den lyckligaste kvinnan i världen! Ungefär så beskrivier jag min känsla för hur jag mår idag. Jag har varken fött barn eller gått och gift mig. Jag är klar med alla nationella prov i engelska :-). Vi hade det muntliga idag. Vet inte riktigt hur det gick men jag gjorde mitt bästa och det är huvudsaken. Det gick säkert bra :-). Sen hade jag utvecklingssamtal och det gick också vägen. Men man blir så påminde om hur mycket man har kvar att göra...Det är inte lika roligt!

Sen blir jag också väldigt lycklig av detta fantastiska väder. Första gången i år som det är riktigt vår-väder även om jag tyckte att det var det i julas ;-). Det är alltid bra att drömma..Men nu är det faktiskt verklighet. Imorgon har jag sovmorgon till halv elva och det är inte heller fy skam! Åå, idag är jag glad! Eller nu, i eftermiddag när provet är över så är jag glad!

Klockan halv åtta ska jag dansa, det är mina planer inför kvällen.

Snart är det också påsklov! :-)

Hoppas din dag har varit bra! Hejdå!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så götte!!!

2009-04-01 @ 17:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0