snow

Hejdå, Bye Bye, Auf Wiedersehen

Min blogg ser jättekonstig ut. Det går inte att ladda upp någon bild och texten har en annorlunda stil. Nu har jag gjort alla "måsten". Jag försöker inte tänka för mycket just nu, de sista månaderna, veckorna som är kvar. För då skulle jag bli knäpp. Det känns som att jag har så mycket kvar att göra i skolan. Usch, jag vill inte tänka på det. Utan bara göra det som jag måste. Det vill säga plugga, kämpa, jobba och... arbeta!

Jag vet inte om jag ska fortsätta dansa till hösten... Varför jag tvekar vet jag inte riktigt. Jo, ett tag var det rätt tråkigt men nu den senaste tiden har det varit jätteroligt. Så jag tror det har vägt upp det som har varit tråkigt. I alla fall, OM jag kommer sluta nu efter showerna så var detta min sista danslektion förevigt. Känns jättekonstigt. Jag som har stått i en danssal sen jag var åtta och försökt göra likadana rörelser som min ledare. Att stå där och försöka hålla balnsen när jag står på tå och samtidigt blundar.

Jag har alltid svårt att ta förväl från saker. Om jag har varit på semester så tycker jag att det är svårt att säga hejdå till hotellrummet (jag sitter inte och pussar på alla möbler men jag tycker att det är lite vemodigt). Likadant på skolavslutningar. Även om jag vet att jag kommer tillbaka till hösten så känns finns det ändå en sorglig känsla i mig. Undra då hur det kommer kännas när jag inte kommer kunna tänka att jag kommer komma tillbaka i höst? Den här gången ska jag ta förväl för alltid. Nej, usch jag vill inte tänka på det. Inte just nu, den tiden, den sorgen sägs det!

Nu ska jag borsta tänderna. Är faktiskt ganska trött. Oj, klockan slår snart tio! Bäst att säga hejdå. Men vänta vänta...!

Haha, nej jag ska inte få svårt att säga hejdå till Dig, här på bloggen! För när hörs vi? Just ja, redan imorgon!

Kram till Dig och jag hoppas att Du haft en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0