snow

Kärleken

Solen skiner. Jag ska snart gå ut. Jag fryser om fötterna. Dörren är öppen ut till uterummet. Men jag har tänk på en sak. En sak som varje människa över fem år tänker på, kärleken. Alla tänker på kärleken eller kanske Kärleken. Jag är inget undantag. Men det är en sak som jag inte förstår. Eller jo, jag kan tänka mig hur många tänker men jag begriper ändå inte allt. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara tillsammans med en kille bara för sakens skull. Aldrig!

Jag tycker det är hemskt att människor i allmänhet inte bryr sig mer och är aktsam om kärleken. Klart att man blir lockad av att vara tillsammans med någon. Det är ju gulligt och man får ju uppmärksamhet. Men jag skulle aldrig vara det för att få bekräftelse eller uppmärksamhet. Om jag skulle bli så lockad och inte kunna motstå det för att det "verkar roligt" så hoppas jag att jag kommer skämmas ordentligt! För alla är vi människor. Och alla människor gör saker som dem kommer ångra senare i livet. Och misstag för man göra men man ska alltid tänka efter en extra gång innan man ger sig in i nånting. I detta fall ett förhållande.  

Är jag en av få som tycker att man bara ska vara tillsammans med någon om man är kär i den och älskar den? Det känns i alla fall som så. Jag hoppas verkligen att Du är en av dessa få.



En annan sorts kärlek

Kommentarer
Postat av: Emma

väldigt fint skrivet! och jag håller med.. jag tycker inte heller man ska bli tillsammans med någon om man inte älskar personen och är kär i den! ;)

2009-04-19 @ 15:56:14
URL: http://emmaakessons.blogg.se/
Postat av: Lina

bra skrivet, håller med. Du kan väl skicka bilden:)

2009-04-19 @ 17:04:00
Postat av: Maja

Det är bara till att hålla med Emma och Lina. ;)

2009-04-19 @ 17:07:39
URL: http://lindstromaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0