snow

Np, kladdkaka och medelpass

Hej!

Förlåt för att jag bloggar lite segt. Eller vem säger jag förlåt till? Dig? Ja, jo så är det :-)... Men förlåt betyder att jag inte ska göra om det. Och det lär jag göra. Så inget förlåt. Men jag beklagar (bättre ordval).

Hej i alla fall :-)

Idag har jag haft nationellt prov i matte. Jag har knappt tänkt på detta prov så när det var över kändes det lite konstigt. Engelska provet har jag ju oroat mig över i månader. Eller till och med år. Också detta prov har jag knappt lagt någon energi alls på att tänka på (på, på, på). Men det känns skönt att det är över. Vet inte hur det gick. Men hyffsat :-)

På eftermiddagen när jag skulle ta fram de saker jag skulle plugga med så hade jag glömt allt hemma. Lite klantigt. Men jag gjorde ett prov i matte. Det var dubbelt så långt som ett vanligt prov brukar vara. Suck! Jag som redan var slut i huvudet. Det var en upprepning på hela nians bok.

Efter skolan cyklade jag hem till Lina. Vi två plus min flu (Malin) bakade kladdkaka. En redig kladdig kladdkaka som vi i Skånes hade uttalas oss :-). Vi hade knappt behövt ha den i ugnen eftersom när man skar i den så åkte all smet ut. Mmm, sen fikade vi på den i trädgården! Gotteligottgott! Vid fyra stack jag hem eftersom kvart över fyra skulle jag möta upp Maja vid Friskis.

Nu har jag kommit hem, duschat och klätt på mig efter att ha haft gympa. Ett medelpass. Det känns alldeles lagom. Inte för jobbigt och inte för slappt. Sen känns det också bra att ha "sprungit bort" den där kladdkakan. Att jag ska få ångest efter att ha smaskat i mig något gott. Fy... det är verkligen jobbigt.

Varför kan man inte tillåta sig själv att äta något gott. Eller det gör jag ju. Men jag ska alltid få dåligt samvete efteråt. Hoppas jag växer ifrån det :-)

Nu ska jag äta! Vi hörs senare.

Känn kramen jag ger Dig :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0