snow

Råttan flyttar till huvudstaden

Detta blir mitt 400 inlägg! Mäktigt, stort, fantastiskt, härligt och alldeles alldeles underbart!



Jag har varit ute en stund i det fina vädret. Jag var hos grannarna och försökte lära dem att stå på händer. Det svåra var att lära ut någonting som man själv är kass på. Men jag sa att man skulle spänna magen för annars tappar man hållningen :-) Tacka dansen var den kunskapen ;-)

Ikväll blir det tacos, som vanligt. Sen är det ju "Berg flyttar in" och nästa vecka kommer hon hem till mig...Det var jätteroligt när hon var hemma hos mig i några dagar. Hon är riktigt bra som programledare :-) Ikväll skulle hon besöka Lill Babs

Lina visade vilken klänning hon har köpt till avslutningen idag på rasten. Den lilla skiten har gått och köpt en jätte, jättefin klänning som Annie bara blir såååå avundsjuk på! Din lilla råtta.. Men jag har ju också köpt en klänning så jag ska inte gnälla. Och nu när jag såg att Linas klänning var ungefär lika kort som min så behöver jag inte känna mig ensam om att gå till kyrkan i en för utmanande klänning. Jag har nämligen varit lite orolig för det... Eller ja, inte orolig men du fattar säkert så jag behöver inte förklara mig mer :-)

Jag längtar som en ko till Stockholm! Ko och ko, snarare en människa. Jag vill kolla runt där, på kända plaster och personer. Butikerna lockar också för den delen och sommarn. Och Flun :-) Eller hon träffar jag ju varje dag... Så om jag längtar så mycket efter henne vet jag inte ;-) Hehe! (Vet att du tål dåliga skämt Malin)

Känn kramen från mig!

Kommentarer
Postat av: Mallan

Hahahahah.. det var det du dillade om!! Men erkän att du längtarefter mig, och mitt glada humöööör!! :D:D

2009-04-24 @ 21:00:52
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Lina

men om jag är en råtta så är du ett piggsvin:) men vi kommer båda att vara en råtta respektive ett piggsvin i vita klänningar på skolavslutningen:D

2009-04-24 @ 21:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0