snow

Shopping-beroende?

Det känns inte som att man går i skolan när man är där på lovet. Visst, det är lite segt att behöva stressa lite på morgonen och ge sig iväg men när man väl är där så känns det bra :-). Man vet också att man gör något som kommer kännas bra framöver. Då behöver man inte stressa lika mycket i slutet av terminen! :-)

Efter skolan gick jag och Lina på stan med Malin eftersom Malin hade fått pengar imorse som hon ville spendera direkt :-). Jag tyckte det var lite gulligt! Jag ska däremot inte handla kläder förens jag och Malin åker upp till Stockholm i mitten av juli. Lycka till Annie-pannie säger jag till mig själv. Vissa saker är verkligen lättare sagt än gjort! När mamma frågade häromdagen vad jag skulle ha på mig på skolavslutningen så sa jag att jag BARA ska köpa någonting tills dess. Annars ingenting. Men sen har jag också funderat på ett par skor.

Ja, du hör ju själv! Det är inte så lätt att hålla i pengarna! Men jag ska göra mitt bästa. Sen  vill jag inte heller komma till Stockholm och känna att jag inte behöver något... Jag ska göra mitt bästa. Och jag ska vara ärlig sen och säga om jag har fallit dit och misslyckats. Men något till avslutingen är det enda som jag får...det är inte förbjudet.
Ja, nu vet du mina shopping-regler.

Snart kommer min granne som inte är min granne hit! Det ska jag kul att träffa henne :-) Det blir inte va så ofta längre. För något år sedan var hon som min lillasyster. På sommaren träffades vi nästan varje dag. Vi var på olika håll på dagarna och sen varje kväll träffades vi :-).


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Haaj! Du Annie var är din klocka som du brukar ha?? Denvar faktiskt jätte bra tyckte jag!:-) Hhahaha:) Puss

2009-04-06 @ 18:01:58
Postat av: Kusin vitamin

Förlåt Annie! Nu kom den fram!:)Du har inte tat bort den så du vet det(=

2009-04-06 @ 18:04:08
Postat av: Kusin vitamin

Förlåt annie den kom nu fram så du vet det:) den är inte borta

2009-04-06 @ 18:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0