snow

Som en tomte

Jag känner mig som en tomte. Nu när jag skriver detta så är jag redan klar med hela inlägget. Jag läser alltid igenom mina inlägg innan jag publicerar dem. Om jag är glad läser jag det med en speciell röst, trött med en annan och deppig med en tredje. Just idag läser jag det som en tomte. Varför just en tomte vet jag inte men lite trött, slappt men ändå lätt. Ja, jag vet inte riktigt vad jag babblar om just nu men exakt så här känns det! :-).

Aj, jag har ont i huvudet. Men jag väljer ändå att stanna en stund till framför datorn. Jag hade tänkt ladda upp ett videoklipp sen lägret. Det varar i cirka 3 sekunder och det är när jag och Malin skrattar. Men jag måste bli medlem på Youtube först och det känner jag inte för. Inget fel med den sidan men det känns som att jag "hänger ut" mig själv mer om jag laddar upp ett videoklipp där än här. Jag vet att så är inte fallet. Men det känns som att detta är mer "hemma".

Jag ska sluta koncentrera mig på att skriva. Men vi hörs imorgon. Jag kom på för en stund sedan att jag har muntligt nationella imorgon i matte! Hoppas det går bra :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0