snow

Tips från mig

Hejsan! Vilket fint väder det har varit hela påsken! Jag började dagen med en joggingrunda. Jag har ett litet träningstips. Man ska inte tänka så mycket. Om jag hade gått och väntat innan jag gav mig ut så hade jag ångrat mig. Inte att det var fel att träna utan att det var jobbigt. Jag hade tänkt efter hur det kändes sist. Hur jobbigt det alltid är sista biten när man tvingar sig själv att ta i!

Nu sitter jag på trappan och solar, håller koll på Cindy och skriver. Det sägs ju att tjejer är bra på att göra flera saker samtidigt och här är ett levande bevis! Det pratas kanske mycket nu i dessa "bleketider" om hur man ska bli brun. Den ena solar solarium, den andra får inte för sin pappa (!!), någon testar brun-utan-sol krämer och någon annan spring ut och sätter sig i första bästa solstolen så fort solen kommer fram bakom molnen. Jag har ett litet tips (många tips från mig idag. Eller ja, två fler än det brukar) att äta "soltabletter". Man ska äta en om dagen. Min sitter just nu i halsen på mig för jag kan känna den hela tiden (lite obehagligt). När vi kom hem från Cypern i Augusti så åt jag dessa i några veckor. Då höll färgern. Sen när jag glömde bort att ta dem så försvann den ganska snabbt! Man kan också äta dem om man vill ha en "brunare färg året om".

 

Jag ville i varje fall uppmärksamma dig att dem finns. Eftersom jag bara sätt att dem rekomenderat dem i "Välamagasinet". De går att köpa i hälsokostaffärer.

Kommentarer
Postat av: Malin

jaha... så det var därför du var brun!!! thaha... =)

2009-04-14 @ 17:09:16
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0