snow

Läger del 1

Hejsan!

Nu är jag hemma igen efter lägret. Vi har varit på lägerskolan Tåssjö från igår till idag. Ett stort hus med många rum och vråer som man kan gömma sig i :-), en eller nej, två sjöar varav en man kunde åka rodbåt i, fiska och gå runt, en grillplats och ett par spöken. Vi har haft riktigt roligt och jag sov faktiskt i hela fem timmar! Ändå sitter jag här och är trött i benen och i huvudet. Jag har tagit över 100 bilder och tänkte ladda upp dem som jag tog igår! Resten lägger jag in senare i helgen!



Jag och Malin. Vi hade inte tillgång till boningshuset fören vid två tiden. Så innan dess blev vi indelade i grupper och skulle gå en tipsrunda runt sjön. Jag, Malin och Anton kom i samma "lag".



Anton och jag



Kameran låg i jackfickan nästan hela tiden. Så när jag såg något "intressant" så tog jag kort på det :-) Sen om du tyckte att den här bilden var särskilt intressant får du själv avgöra ;-)



Man blir lite bloggskadad när man haft bloggen ett tag. Jag tänker ju lite annorlunda nu. Till exempel den här bilden. Den hade jag aldrig tagit ifall jag inte hade någon blogg. Eller jo.. eller nej, den är ju rätt meningslös ;-)



Helt plötsligt var vår penna spårlöst försvunnen. Så Malin och Anton skulle antingen leta upp den igen eller fråga Fröken efter en ny! Så jag satte mig ner på marken, ett troll kom fram och frågade om jag ville att han skulle ta ett kort på mig (han såg att jag hade kameran i fickan).... Så ja, här är resultatet!



Jag väntade och väntade men Malin och Anton tog lååång tid på sig. Så varför inte ta en tupplur när ändå marken var så mjuk och skön. (Trollet som tagit bilden).



Men det blev ett kärt återseende när de äntligen kom tillbaka efter en stund :-)



En ny penna som vi sen höll hårt i!



Sen var det dax för båttur. Jag och Lina på denna bild :-)



Så kan den gå..



På kvällen, i solnedgången grillade vi korv och bröd!



Grillning pågång



Jag och Malin vid sjön



Den här bilden avslutar jag med. Bilderna som togs idag kommer senare. Jag borde packa upp nu... men jag orkar verkligen inte. Ikväll ska jag till min granne som inte är min granne längre. Hon fyller nämligen år :-), tio eller elva! Vi hörs senare!

Kommentarer
Postat av: malin

Haha! ja, jag är nog ganska trött (du frågade i en kommentar om jag avr trött) men pappa säger att jag ser helt utmattad ut!! ;P haha, men jag är nog trött jaaa. Menjag är sååå sugen på chips! du.. du blev hel nöjd med den bilden som "trollet" tog va? den var jäääätte fin verkligen :D

2009-04-17 @ 17:39:08
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: malin igen

Men du, är det ok om jag kopierar några av dessa bilder? =)

2009-04-17 @ 17:40:13
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0