snow

Göteborgare eller ryssar

Hemma igen.

Det var en mysig, varm, nervös och rolig eftermiddag vid havet med Maja och Malin. Vi satte oss i en liten håla som låg precis på sluttningen vid klitterna. Maja tog sitt första dopp (!!!!). "Någon gång måste vara den första" sa hon. Modigt tycker jag för vattnet var svinkallt.

Sen helt plötsligt så dyker Mamma, Pappa och Cindy upp på stranden. Cindy fick hälsa lite på oss och sen när de skulle gå vidare så bad jag Mamma på skämt att hon skulle hämta hit ett gäng med killarna som spelade volleyboll en bit bort. Precis när jag hade sagt det så går tre killar och en pappa mot oss och Mamma skriker "Annie". Precis som att "Ok, här kommer dem".

Vi gick upp till vår plats igen och de tre vännerna och pappan började spela fotboll nedanför oss. Vi satt där och skrattade. De roliga var att det kändes som att pappan skulle visa killarna hur man impar på tjejer. Efter en stund började han bada och sen  "försvann" han. Alltså han drunknade inte utan gick där ifrån ;-). Killarna fortsatte "impa" på oss och sedan gick de upp mot klitterna.

Man såg deras huvud dyka upp lite här och var eftersom det är ojämn mark där. Helt plötsligt så börja de gå mot oss och vi visste inte vad vi skulle göra utan bara skrattade. Jag tror inte de vågade gå fram till oss. För efter en stund gick de igen. Sen fortsatte de komma mot oss ett par gånger och de stirrade på oss. Och, ja vi glodde också ;-)

Jag gissade på att de kom från Göteborg eller Ryssland. Jag vet: väldigt olika platser men de såg lite ryska ut men emellan åt hördes det som att de pratade göteborgska. Malin och Maja trodde de kom från Turkiet. När vi skulle hem så gick vi nere vid stranden... Vi kunde valt att gå i klitterna också men det stack så i fötterna ;-). När vi gick förbi dem satte hela gänget (vi tror att de tre killarna var syskon också hade de med sig halva släkten...) sig upp och stirrade på oss. Den ena killen sa "Hallå girls".

Ja, det var min eftermiddag det :-) Hoppas för allt i världen nu att ingen av dessa tre pågar går in här läser. Eller egentligen? Vad gör det? Det känns som att den där glädjen som försvann igår kom lite tillbaka nu. Haha. undra om det beror på killarna? Att jag kan vara glad en söndag är ovanligt!

Hoppas att du haft en fin dag. Solen kom ju ändå fram till slut :-)





Här är posaren och badaren :-)





Nu blir det snart mat och tur är det för jag är hungrig! Att glo tar på krafterna! Sen skulle jag kunna plugga också. Jag vet att det inte skadar men fy vad tråkigt det är :-). Så jag tror jag tar det imorgon istället.

Känn kramen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0