snow

Glädje!

Jag blir så glad. Av vad vet jag inte riktigt. Eller jo, jag kan faktiskt sätta ord på vad jag blir glad av. Idag har det varit vännerna och vädret. Och mina söta grannar och Cindy!

Jag la mig på uterumsgolvet ikväll och skulle just resa mig när jag kom på att jag skulle ligga still och tänka efter. Bara i några sekunder, på vad jag verkligen gillar och uppskattar. Jag kom på så mycket och det gjorde mig så glad :-)

Jag skulle vilja lägga in massa med bilder, jag är så sugen på det. Men hårdisken vill inte gå min väg ikväll (eller någon annan stund just nu. Eftersom den är i sönder) men jag skulle bara vilja sprida ut massa glädje. Så att den som känner sig nere just nu kan känna en doft av hopp. För så är det väl? Att den som känner sig full med energi ska ge den som saknar den för tillfället? Vi ska ju både ge och ta. Ikväll har jag energin och vill gärna dela med mig. Någon annan dag känner jag mig längst ner på den djupaste bottnen och vill ha hjälp att komma upp.



Jag ser att klockan närmar sig elva. Jag borde gå och tvätta av mitt trötta ansikte och krypa till sängs. Men vad är jag egentligen sugen på? Jo, att sitta kvar här i sängen med datorn framför mig och mobilen som ger ifrån sig lite trevliga ljud, kallas det sånger? Eller tonsatta dikter? Ja, skit samma helt enkelt. Men bra är det :-)

Sov gott om Du ska göra det. Annars gör vad du känner för så vaknar vi upp till samma sol imorgon och känner oss pigga och glada!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0