snow

Helg!

Hej!


Världens finaste blommande träd!

Jag vet inte vad det var med mig igår. Men jag var så fruktansvärt trött att jag höll på att somna vid tre tiden. Men jag piggnade till på kvällen och åkte iväg för att ha en liten spontan tjejkväll med sällskapspel och choklad-och blåbärsglass :-). Sånt gillar jag!

Idag är det lördag. Hatar att säga det, men sista helgen nu innan allvaret. Men lite skönt ändå att skolan drar igång. För just nu går jag bara och räknar ner. Känner att jag inte kan riktigt koncentrera mig på något annat men hade kunnat tänka mig några veckors lov till. För detta sommarlov har gått såå himla snabbt.

Även om det känns som hur länge sen som helst som det var skolavslutning så känns det ändå som att jag precis har gått på lov. Men under den här tiden har jag lagt grundskolan bakom mig. Det var då och nu är det gymnasiet. På torsdag ska det bli 23 grader och sol. Toppen va? :-). Fram till dess ska det bli i stort sett regn hela tiden.

Idag ska jag åka en tur till IKEA. Där kan säkert halva Sverige vara en dan som denna. Men det gör mig ingenting :-). Det är ju så mysigt att gå och trängas med alla och känna den där kvava luften. Kan knappt bli mysigare!

Önskar dig en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0