snow

Kullaberg

Har tillbringat hela dagen på berget. Skulle delas in i grupper. Jag ska inte säga att det är typiskt, för det är det inte, men alla namn utom mitt blir uppropade av läraren som delar in oss. Kul att stå där för 40 pers och svara på frågan "är det någon vi har glömt?".

Sen gick vi. Kollade på kor, njöt på utsikten, skulle lära känna varandra lite bättre, åt och  precis innan bussen skulle tas oss hem fick de som ville gå och bada. Jag hade inget ombyte med mig men tänkte bada fötterna eftersom det var väldigt varmt.

Klart vatten, ingen sandstrand, stenstrand, går ut i vattnet och snubblar på de hala stenarna. Bloop så var jag i. Så lite badade jag allt..

Det var min dag. Har tyvärr inga kort att bjuda på.


Malin och jag till vänster, uppe i Frittfall

Jag var som sagt på Väla igår. Går omkring på Claes Olsson och är måttligt road när telefonen ringer och det är en bild på Ebba på displayen.

- Hej det är Annie
- Hej det är Ebba. Vet du Annie?
- Nej, vad?
- Jag har åkt Lisebergsbanan och Balder, säger Ebba.

Fast att jag är drygt 20 mil ifrån henne kan jag ta på känslan hur roligt det är att vara på Liseberg. Jag fortsätter längta. Liseberg är roligt, skratta är roligt, gröna kaniner är roligt, men jag ser nästan aldrig dem, förutom på Kaninresan då ;-).

Allt gott, nu fortsätter äventyret, hörs väl positivt? :-)


Kommentarer
Postat av: Ludvig

men klantigt lr? :O HAHAHA

2009-08-24 @ 23:33:13
Postat av: Annie

Jag vet.. väldigt smidigt :-)

2009-08-25 @ 20:49:28
URL: http://jagheterannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0