snow

Sanningen kan svida

Jaha. Nu kommer jag säga det. Om du tycker det är för jobbigt att höra, så läs inte vidare. För det kan ta ganska hårt på en.













Men nu är sommarn över, enligt månaderna. Men om man lyssnar på den där månadslåten så är det härlig sommar även den kommande månaden. "Juli, augusti å september, härlig sommar är det då. Men oktober å november å december är så grå".

Det har verkligen hänt mycket den här sommarn. Jag tänkte inte nämna allt för matten tog kol på mig ;-) men jag kommer se tillbaka på de här sommarn med glädje.

Jag har växt, kanske inte på centimetrarna (tyvärr..) men inombord. Har fått en bild om hur det är att jobba inom glassindustrin, har klarat av en semester på "egen hand" också har jag kommit över att det är jobbigt att sova borta. Är nog det jag är mest stolt över :-).

Men vi ska inte deppa. Om det blir en sådan fin höst som vi har haft i ett par år nu så välkomnar jag den med öppna armar. Det har varit fint långt in i oktober. Finare väder än sommarn fast inte lika varmt förstås men ändå :-).

Men enligt tidningen ska den första höstdagen bjuda på strålande sol och 25 grader! Det tror jag att jag ska kunna stå ut med :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0