snow

Kräftskiva

Äntligen helg!

Eller äntligen och äntligen. Den här veckan har bara rusat förbi. Idag har det däremot varit en lång dag. Först hade jag matte och sedan engelska. Sen när jag trodde att klockan var tolv och att det var lunch så var den bara halv elva och det återstod en lektion innan det var lunch.

Efter maten hade jag ytterligare två lektioner innan dagen var slut vid halv fyra. Men nu är det helg! Ikväll ska jag på en kräftskiva med släkten. Heeelt ärligt tycker jag inte om kräftor. Eller rättare sagt har jag aldrig ätit det :-). Men de där röda små, hårda djuren med svarta runda ögon känns ganska konstiga att äta. Och de ser inte så smaskiga ut.

Sist det var kräftskiva med hela tjocka släkten var för cirka tio år sedan, tror jag. Då åt vi inte kräftorna utan gick runder med dom och behandlade dom som ett husdjur. Den fick åka lådbil med oss :-). Men riktigt så tror jag inte att det blir ikväll.

Sen efter kräftskivan ska jag möjligtvis träffa några vänner. Men jag får se hur mycket jag orkar. Känner redan nu att mitt huvud är lite segt efter skolan.



Jag har fått ett busskort av skolan. Och idag såg jag att jag får åka buss och tåg på alla skollov (utom jullovet) och på alla vardagar mellan 05.00-20.00. Det kändes ju riktigt bra :-). Så varför ska jag ta följe med familjen ikväll i bilen när jag ändå åker buss gratis? ;-)  Hehe... om man vill göra det krångligt för sig så kan man!

Så nu önskar jag Dig en riktigt trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0