snow

Fika, dagen lång! UPPDATERAD

God kväll käraste läsare :-).

Så, nu var min måndag förbi. Jag skulle ha tre lektioner idag var av en blev inställd och ersattes av en lång håla på två timmar som jag tillbringade med några tjejer i klassen på Espresso house (jag har lärt mig nu att det är Espresso och inte Expresso) denna meningen blev lite lång känner jag och tror att jag avslutar den nu.

Efter en stund i houset gick jag till min gamla skola och hälsade på gruppen. Oj, det kändes så konstigt. Det är ommöblerat så det såg inte ut som det "ska göra".

Efter skolan var det tänkt att jag skulle möta upp Malin och att vi skulle åka en runda till Helsingborg bara för att. Men Malin skulle ha datalektion och klockan skulle springa iväg om vi skulle ta oss ner till Helsingborg så vi hoppade de planerna idag.

Istället träffade jag Lina, vi satte oss på Graffiti med vars en bakadpotatis och efter en stund när Malin också hade gjort oss sällskap en stund gick vi till Espresso house (det hörs som jag är där rätt ofta, vilket inte stämmer) och träffade två Major och några vänner till dom. Sen hängde vi där i ett par timmar och slösade ytterligare lite pengar på fika.



Jag lyckades lägga över alla bilder från mobilen (har haft lite stul med det)! Så kvalitén är inte den bästa, men klaga inte. Sånt orkar jag inte med ;-).




Många kramar

--------------------------------------------------------------------------------

  
  

Jag orkar inte förklara bilderna och nu måste jag plugga matte och det tar ganska mycket energi, bara tanken att behöva sätta sig och göra det. Så jag tackar för idag och slänger in en liten kram här också :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0