snow

Man kan inte..

.. alltid vara på tipptopp humör.

Hemma igen från stan.

Vad mysigt det är att bo i lägenhet. Känns som jag kom tillbaka till Stockholm, igen.



Ebba och jag fick tillsist igång en film. Men vi orkade inte se hela så vi får kolla på den en annan gång :-). Morgonen började med att vi gick till affären och handlade nybakade bullar och chokladbollar som vi åt till frukost. En bra start på dagen, ha?

Just nu känner jag mig lite deppig. Det erkänner jag knappt för mig själv... Men det känner jag mig i alla fall.
Mamma och Pappa ska till jobbet imorgon. "Jaha, nu var denna sommar slut" tänker jag. Men jag brottas med en annan tanke som säger mig att jag ska njuta av hela lovet. Jag har ju faktskt jobbat en hel del och då blir det inte samma semesterkänsla som när man har ett sommarlov på åtta veckor.



Men jag har ändå gillat att jobba. För den tiden som jag har varit ledig har jag istället verkligen njutit av. Också sitter jag här nu, på min lediga tid och säger med andra ord att jag inte njuter. Haha, jag har lite delade meningar ibland :-).

Jag får ta tillvara på denna sommarmånad som är kvar. Hoppas det blir riktigt fint väder så att man kan vara ute och bada och sola!



Nu ska vi grilla här (eller jag stannar en stund till vid datorn ;-)) också ska vi fira Pappa!

Kramar här från mig!


Kommentarer
Postat av: Malin!!!! =)

Bor du i lägenhet!? Jag fattar ingenting. :O ;)

2009-08-02 @ 21:21:11
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Kusin vitamin:)

Heej Annie:) jag vill bara säga att det var jätte roligt att du ville bo i lägenheten med mig:) Det uppskattar jag värkligen:D Du får ha det så bra så hörs vi av! Pusssssss(L) I love you!!!!<33333

2009-08-02 @ 21:21:22
Postat av: Malin!!!! =)

Hahaa... Alltså fy vad du är sööt. Har börjat använda överskattat/underskattat mycket nu läser jag... Haha, du är rolig du. Puss!



2009-08-02 @ 21:30:04
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0