snow

Förra kapitlet

Jag sitter vid datorn som jag inte ägnat en tanke eller en stund åt på väldigt, väldigt länge som helst. Den som jag alltid satt vid förr.. Men sen fick den byta användare. 

  

Kollar igenom bilderna här. Från lägerskolan i april. Det kändes som så länge sen, men ändå som igår. Då var det på tal om alla prov som vi hade framför oss, några som var passerade och som vi ville veta betygen på. Det var vår och jag längtade så till sommarn, till ledighet men absolut inte till att avsluta tiden på klassen.

Många sa att det skulle bli så skönt att byta skola och miljö medan jag tyckte att det mest skulle bli jobbigt. Det känns konstigt att jag inte ska komma tillbaka till den här klassen nu och om jag hälsar på dem så kommer jag inte känna mig som "en av dem". Det är först nu på lovet som jag uppriktigt kan säga att jag tycker det ska bli roligt att byta skola. Riktigt skönt. Jag ska inte vara på hemmaplan längre. Men förhoppningsvis på något som kommer att kännas som det lite längre fram.

   
Men rasterna kommer jag sakna..

Jag fortsätter kolla på alla bilder. Hela våren var så lång men samtigt så kort. Det hände så mycket i mitt huvud och mer än hälften av det handlade om gymnasiet. Men våren är vacker. Det är något som är säkert.

    

Jag har gått på denna skola i fyra år. När jag skulle sluta i juni kändes fyra år som en trekvart . Jag började ju nyss här. Men när jag tänker tillbaka på det, så var fyra år en lång tid. Sexan var som dagis, sjuan lite svårare och sen det stora klivet till åttan då allt börja snurra i huvudet också nian som var som en stor avslutning. Det är den här avslutningen som det ska bli skön att komma ifrån. Att börja på något nytt och inte se det som ett slut.


Kommentarer
Postat av: Lina

mm, så kan man uttrycka det

2009-08-09 @ 00:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0