snow

Jag lever

Torsdag eftermiddag! 
 
Ännu en dag i det "nya" livet har passerat. Idrottsläraren berättade vad han hade för krav på oss och visade oss runt. Så såg min första idrottslektion ut på den här skolan. Sedan hade jag matte, medicinsk grundkurs och engelska. Som tur var gick hon bara igenom schemat för Engelska A. Sen tyckte hon att det var för varmt i klassrummet så vi slutade en halvtimme tidigare. Hon är då engelskaläraren.. :-). Hon verkade förövrigt skitbra. Tror att man behöver en bra lärare i det ämnet man har svårt för!

Så, nu sitter jag här igen. På måndagar ska alla lektioner hållas på "den stora skolan". Jag hoppas för Guds skull att jag hittar till B201 och B306. Helt seriöst har jag inte en aning om vad jag själv skrev där.. Men jag får väl fråga mig fram. 



Alldeles strax ska jag sätta mig och skriva ett brev till matteläraren. Det var vår läxa. Han sa att han ville veta vem vi var. Idag fick vi skriva våra namn på vars ett papper, stort och tydligt och sedan skulle en och en gå fram till tavlan för han skulle fota oss. På så sätt lärde han sig våra namn, sa han. Kändes som man skulle bli insatt bakom galler ;-).

Just ja, jag fick en till läxa, lyckligtvis...  För visst vore det för tråkigt att inte ha mer än en läxa under den första veckan?Temologi, ska jag plugga tills imorgon.. Så nu vet du vart jag finns den närmaste timmen. Ha en fin kväll så ses vi sen, när den där underbara helgen är hääär!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0