snow

Älskade underbara snö!

Tack Gud, du gav oss snö!

Jag trodde knappt vi skulle få någon snö. Det var ju den varmaste novembern på jättemånga år i år. Jag hade därför tappat hoppet. När jag var liten trodde jag att det var min fabror som fixade så att snön kom. Han var nämligen släktens trollkarl :-). Jag trodde verkligen på honom. När farbror frågade Adam vad han önskade sig när han fyllde år, så svarade Adam snö. Det hade inte snöat på ett bra tag och när Adam vaknar på morgonen så är det ett fint snötäcke på marken.

Då trodde jag ju såklart ännu mer på att han verkligen var en trollkarl. Fast så kom vi ju till den där kvällen när jag märkte att han kliade sig bakom örat alldeles för ofta. Det gick upp ett ljus för mig, han gömmer alla kapsyler (kapsyler var det vanligaste objektet som han trollade bort) bakom örat! Också var sagan om Trollkarlen slut ;-).

Det jag skulle säga innan jag kom in på ett helt annant ämne var vi satt i biblioteket idag också utbrister någon "DET SNÖAR" också blev vi alldeles lyriska och sprang ut och hade snöbollskrig i några minuter :-).


Du ser ju själv.. Helt galna!

Ser du snöflingorna??! :-D


Annars har skolan varit ganska vanlig. Prov på musklerna (jag har inte prioriterat att plugga inför det här provet särskilt mycket så det fick jag göra på bussen imorse. Men jag tror att det gick finnemang!), sista Arbetsmiljö & säkerhets lektionen for ever också var det lite svenska på det. Där har du min skoldag!



Det känns så himlens skönt att det bara är två (jag räknar inte halvtimmen på fredag) skoldagar kvar! Sen väntar jullov för hela slanten! Tomten, mellandagsrea, julfika, stress, julmat (vilket jag hatar), Morfars köttbullar, snö (hoppas jag på) också lite släktkalas och kompisåterföreningar! Den här julen har goda förutsättningar!

God jul!

Kommentarer
Postat av: Malin

hihi!! Snön är fint. Bara det inte blir slask. Jaså har du gått och blivit kristen? Prisar Gud och allting på bloggen ;)

2009-12-15 @ 17:23:40
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Lina

nej det räcker med malin o co, du ska stanna kvar med fötterna på jorden :) men... finns det verkligen olika namn på olika magrutor? thats HOT o det kan malin hålla med om.

2009-12-17 @ 09:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0