snow

Bildbloggande

Tjena BLOGGEN!

Här är det mörkt som natten och klockan är tjugo över fyra. Jag var ju på apu förra och förr förra veckan och då hade vi bara en läxa, som var fem mattetal. Nu har lärarna märkt att vi har haft det lugnt och vill ge oss massa läxor och prov. Jag tycker det är lite konstigt att verkligen gå från noll till hundra. Man hade ju önskat att dessa veckorna skulle trappas ner med allt vad skolarbete heter.

Men så tyckte antagligen inte dem. Därför hade jag ett prov idag, två prov på fredag, ett på måndag och ett på tisdag plus att idag fick vi veta att vi ska ha en muntlig redovisning på svenskan nästa onsdag. Puuh, vi som pratat att man blir negativt stressad av för mycket jobb..

Men jag har ju faktiskt ett långt och härligt lov framför mig så jag kan tänka på när jag blir trött och tappar motivationen!



På min skola (ja, jag kallar det för min :-D) har vi Byggprogramet. Jag kanske ska hoppa av Friskvårdslinjen och ge mig på att börja bygga istället? Hmm.. eller inte. Jag kommer säkert att banka fingrarna av mig och vara en arm fattigare efter bara en vecka. Men idag testade jag en byggarebob-hjälm, och visst klär den mig?


För några lördagar sen var jag i Halmstad och kolla vad jag såg från bilen.. en byggnad. Vad passar den inte
bättre som än att det var en högskola, ha ha!
 


Sen måste jag också visa den här bilden. Det kändaste huset i Ängelholm.. Tack och lov bor inte jag granne med dem. Men har du sett så mycket lampor? Jag undrar vad deras elräkning går på.. vågar man ens gissa?



Idag anmälde jag mig till Killer. Det är ett dödarspel. Man får en lapp med ett namn på och sen går det ut på att "döda" den här personen med en banan eller purjolök.. Det hörs helknäppt och jag har inte riktigt fattat hur det kommer gå till men eftersom det är några tjejer i klassen som dragit igång det så känner jag att det är min plikt att vara med :-). Det blir säkert skoj när det börjar nästa år! På bilden sitter Annie och Karolina och tar emot namnlappar och äter skumtomtar!



Nu ska vi iväg och hämta Cindy. Hon har varit på kollo hela dagen hos Farmor och Farfar. Vi håller ju på att renovera och det funkar inte så bra att ha en överglad hund med upptagna byggkillar.. Jag kanske ska ta hem den där hjälmen och hjälpa till :-). Nu luktar det iallafall inte avlopp i huset längre utan det luktar precis som en luftmadrass som man har i poolen!

GOD TISDAG

Kommentarer
Postat av: Malin

Kul med killer! Hoppas du vinner :D Du komementerar aldrig min blogg din korv. Du är tyst som en mus. Hör aldrig från dig i denna "delen" av världen... Kram! :D

2009-12-09 @ 10:26:04
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Korv

du är ju mycket bättre.. kötbullee

2009-12-09 @ 14:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0