snow

Julklappar

Hejsan svejsan!

27:e och ingen mer jul. Den strålade julen är över, julmaten är förhoppningsvis uppäten (äntligen), tomten har somnat efter att ha färdats land och rike runt, ljusen är nerbrunna och alla människor är antingen helt slut eller utvilade. Jag har nog aldrig sovit så mycket som jag har sovit dessa dagar. Men det är bra, förkylningen går kanske snabbare över.

Jag har verkligen haft slö-dagar. Mest gått runt här hemma och fixat och donat (läs: bloggat, kollat film, datan eller något i den stilen). Det var surt att bli sjuk precis lagom till jul och jag har vara skittrött. Men jag hoppas att min energi börjar komma tillbaka nu så att jag kan ut och ränna på stan eller träffa någon rolig filur!



Kolla vad jag fick i julklapp.. Vad e:et står för kan du ju klura på ;-)



Också har jag fått ett nytt nagellack, blodrött!

En liten chili!

Det är ju REA-REA-REA just nu och enligt tidningen verkar alla vara fullkomligt galnat efter att naffsa åt sig det som de vill ha. Du är kanske en av dem? Jag har inte varit utanför dörrarna förutom till och från bilen så jag har inte sett någon hysteri..än. Jag ska försöka hejda mig och inte köpa massa saker utan snällt och lugnt vänta till januari, då jag och Ebba och förhoppningsvis hennes syster (min kusin) ska åka till Malmö för att besöka Monki, Zara och Entré!

Hoppas du får en bra söndag!

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Haha jag vet vad E:et står för;) Hihiih!! Aa vi får någ lugna oss till Malmö!!! Det ska blir skit skoj tycker jag!:) Pussss

2009-12-27 @ 13:36:33
Postat av: Annie

Det får vi göra! Men vi måste ses innan, det var ju ett tag sedan ;-)... haha, imorse! Puss på dig :-)

2009-12-27 @ 14:03:50
URL: http://jaghterannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0