snow

På tal om

God morgon! (Ok, jag vet att klockan är för mycket för "god morgon". Men skit samma att jag sa så.. ok?)



Igår var den mörkaste dagen på hela året. Solen gick ner några minuter över halv fyra. Hjälp.. HALV FYRA?! På tal om igår.. jag tänkte träna. Men orkade inte ta mig till Friskis för att flåsa. Jag tänkte träna idag också.. Maja också, Malin med. Men den ena drog sig ur ;-P och jag var lat och klagade på halsen (jag har faktiskt ont i halsen Maja, jag lovar ;-).

Men jag kan ta igen de där träningspassen efter nyår. När jag tränade i söndags sa ledaren till oss elva motionärer som var där att om några veckor får vi trängas med alla som har nyårslöften. Fast efter vecka sju är allt vad nyårslöften heter glömda igen, sa han.. haha. Det kan verkligen stämma. Man tycker det är skitjobbigt efter andra veckan men tänker "nej, jag ska inte ge mig". Men när sju veckor har gått pallar man inte mer.

På tal om nyårslöften så har jag bara drygt en vecka kvar. Sen har jag hållt mitt i ett helt år! Jag är stolt. Första året jag försökte höll det i två dagar. Andra året (2008-2009) klarade jag det i tre månader och nu ett helt år!! Fast jag ska inte säga för mycket. Jag kanske faller på mållinjen..

Nej, inte en chans. Jag KOMMER att klara det :-D.



Cindy hälsar att hon tytter om syttlingsött (kycklingkött på putt-språket).

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, så det blev ingen träning för er alls. Haha! Lätt att du kommer att klara det. Det är ju inte alls svårt de sista dagarna. Du kommer inte tycka godis är gott längre nästan ;) Suget kommer inte förän du har tvingat dig själv några gånger.. :P

2009-12-22 @ 13:09:21
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0