snow

Snart är det lucia!

Hallå min vän!

Här är det full rulle. Jag har varit i skolan nu i några timmar.. vi gjorde ett steptest på idrotten och sen fortsatte vi med någon slags militärinspirerad fys. Det var ganska jobbigt men roligt! Imorgon är det luciafirande på skolan och nästa vecka är det julpyssel och skolavslutning torsdag-fredag så idag hade jag den sista engelska lektionen för det här året. Suveränt!

Som sagt, lucia imorgon och lussevaka på kvällen. Jag har haft lite beslutsångest om det ska bli lussevaka eller idolfinalstittande men övervägt lussevaka. Fast kan man inte montera upp en storbildstv inne på Bahnhof? Så kan vi ta två flugor i en smäll :-).

Nu ska jag till stan och köpa biljett till imorgon så att jag inte behöver stå utanför och glo när alla andra är inne på dansgolvet och har kul. Också ska jag spela flöjt. JAG HAR INTE TRÄNAT. Och sen ska jag cykla som en dåre hem igen och plugga inför proven imorgon. Det lär också behövas.


Tycker alla som heter Annie om att vara med på kort? Och alla som heter Josefine inte det? Jag ska nog ringa 118118 och få svar på min fråga!

Ha en fantastisk regnig torsdags eftermiddag!

Kommentarer
Postat av: Malin

Glömde kommentera detta inlägg igåt ju... snygg bild :D

2009-12-11 @ 10:52:41
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Annie

Hahahaha! We love it

2009-12-12 @ 09:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0