snow

Heja Sverige

Det var en fågel som viskade i mitt öra innan idag att Sverige ska möta Ryssland ikväll i hockey! Kan du gissa vad jag hör för ljud från tven? Just det, kommentatorna (?) som babblar på! Jag ska se hur det går för Sverige.. Hoppas att vi vinner! :-) Jag tycker det är roligt att kolla på hockey på tven om det är ett lag som intresserar mig, annars får det va ! Handboll är också roligt ! Fotboll med, fast det var länge sen jag kollade på fotboll!

Fick precis ett sms och jag blir påmind om att jag borde kanske gå och lägga mig snart.. Det hade jag nästan glömt. För mig känns det som helg imorgon, eftersom då är det ju inga nationella prov :-) Tyska på förrmiddagen och kanske ett matteprov efter lunch ! Jag måste också ta bort mitt smink och borsta tänderna. Fy vad gött det hade varit att vara kille ibland. Att inte behöva sminka sig på morgonen och ta bort det på kvällen.. Det är lixom nästan en regel att tjejer måste sminka sig. Killar behöver inte heller ha kjol eller mens... Jag gillar att sminka mig och klä mig i kjol men det är ju fett mycket bekvämare att inte ha smink och byta ut kjolen till ett par byxor. Lite synd är det alltid om oss tjejer :-) Nej, men seriöst jag skulle inte vilja vara en kille.. Jag trivs som tjej !

Jag ska hälsa från Malin! Hon glömde skriva i sin blogg ikväll, eller hon orkade inte .. Fast riktigt så mycket skulle jag kanske inte hälsa! :-)

Mamma och Pappa sa att hockeyn var slut nu..
Men kan du gissa vem som vann?
Jo, det var vi, SVERIGE!
FETT GÖTT!
Nej nu måste jag bege mig!
Hörs imorgon vännen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0