snow

Vad ska här stå idag?

Hej!

Jag skrev ju innan att jag var ute och letade skor! Han som jobbade där skrämade nästan iväg oss. Han gick på oss (oss är mig och mamma) direkt när vi kom innanför dörren. Frågade vad vi var ute efter. Sen skulle han visa den ena skon efter den andra! Kändes som att ha ett jagande djur efter sig.. Någon borde säga till honom att man inte ska bete sig så ifall man vill ha kunder!

Jag åt ett äpple innan. (Jag vet att intresseklubben antecknar det där) Haha, nej men det har fastnat en bit i halsen känns det som, jätteobehagligt! Jag vet inte hur jag ska få bort den.. Jag åt en glass, tänkte att det kanske hjälpte. Eller var det bara en bra ursäkt :-) För övrigt är jag sugen på att hitta på något! Just nu ligger jag här men datan framför mig och cirka en meter bort rulla "You, me and Dupree". Det är nog femte gången som jag ser den filmen... haha, jag fattar inte hur jag kan se filmer om och om igen!

Ikväll är det sista deltävlingen. Sara Dawn Finer sägs ha en jättebra låt..! Jag hoppas på Agnes, Anna och Norge tjejen :-)
Föresten igår var det Let´s dance ! Skitroligt! Haha, jag satt och storskrattade ett par gånger ! David är så rolig !

Nu ska jag stänga av filmen, upp och bädda min säng och sen får vi se vad som händer! Puss

Kommentarer
Postat av: Lina

var kollade du skor då?

2009-02-28 @ 18:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0