snow

Att jag aldrig...

Att jag aldrig blir nöjd. När det är vinter så vill jag att det ska vara vår, när det är vår ska det vara sommar men när det är sommar så vill jag att den aldrig ska ta slut! Jag gillar verkligen sommarn. Den är heelt ljuvlig. Det är varmt, fåglarna kvittrar, gräset är grönt, skogen blommar och vattnet är ljummet! Men när det väl är sommar så uppskattar jag inte det alls på samma sätt som jag tänker att jag borde! Våren är också bra! Allt som varit dött får liv och det är underbart att se!
Allt är så mycket lättare när det är vår och sommar. Eftersom det är ljust i många timmar till än vad det är på hösten/vintern så känns dagarna så mycket längre! Tänk på alla sommarkläder man kan använda när det blir varmare! När man får lite färg på kroppen ser allt så mycket bättre ut också! Hahaha, som jag drömmer mig bort. När jag väl har kommit dit så kommer jag kanske klaga på att det är för varmt, jag har bränt mig och att getingarna är på en som myggor!

Det kan nog lätt uppfattas som jag är en fruktansvärt negativ människa, om man ska gå efter vad jag skirver här. Men jag försöker annars att hitta lösningar och se livet på den ljusa sidan. Jag hatar när folk vänder hela världen till det negativa. Men det är också jobbigt med över-positiva-människor. Man kan vända allt till det positiva men även till det negativa! Det är ett val ! Men hur vore det om allt var bra? Det som var bra skulle ju inte vara så bra som det hade kunnat vara om det fanns något dåligt ! SANT! Nej nu ska jag inte grubbla mer på det ! En blanding av allt, då blir inget överdrivet på något håll !

Jag klarade en genväg på Mario! Hahhaa, FETT!

Kommentarer
Postat av: Så kallad Mallan

Hahaha!! Fett.. Du, på tal om fett vet du hur busig jag var efter skolan idag? jag åt EN TILL kladdekaka. sjukt. jag fattar inte hur jag klarade det. Men det var gott!! (och dyrt =S) Johanna åt en chokladboll... ha en fin helg puss och kram skumbanan!!

2009-01-23 @ 16:00:16
Postat av: jag vill vara din argareta bara vara din ska du veta står här vid din dörr fryser som aldrig för men du vågar inte öppna, händerna dom känns så heta, kan du inte öppna margareta? blickarna jag gav jag gav ju dom som svarr!!! =)

kandu inte kommentera mina inlägg lite mer.. jag kommernterar dina hela tiden kännd det som.. Men det är ju roligt! jaja.. peace out! =)

2009-01-23 @ 16:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0