snow

Skolskola!

Hejsan!

Tisdagen är snart avklarad. Idag var det bild och musik som stod på schemat. Bildlektionen är en aning för lång men annars helt ok. På musiken spelade jag bas och "i grupp". I slutet bildade hela gruppen ( i alla fall halva) en orkester. Snyggt snyggt :) Efter skolan åkte jag hem, åt och gick en runda med hunden. Hörs så tråkigt att säga hunden, som att hon är en sak.. men jaa, Cindy då (:

Nu sitter jag här, framför den här 1800-tals dator, den andra var upptagen. Det är ett konstigt ljus från skärmen som gör så att jag får ont i huvudet. Snart jag ska jag ta fram skolböckerna och jobba lite. Tror att det får bli matte idag :)
Såg du Guldbaggegalan igår? Jag sa ju igår att jag skulle kolla på den, gjorde det också (: Tyckte att Glans lyfte upp hela galan! Mycket bra gjort (: en gala blir lätt stel, men det var inte denna (: Har tänkt på en sak: på alla galor, biopremiärer och andra event så ska alltid kändisarna ha förtur! De ska få de bästa platserna och se bion före alla "vanliga". Jag var i Stockholm för ett par år sedan, på "Allsång". Där stod alla "vanliga" och väntade i timmar. Det finns ju männsikor som kommer redan vid 10 på morgonen för att få de bästa platserna. Vi kom dit vid halv sex tror jag (på kvällen alltså) och fick ganska bra platser och sen kommer kändisarna en kvart innan det börjar och får sitta längst fram! Lite orättvist. Många säger ju alltid att alla ska behandlas lika. Det finns många bra och dåliga sidor med att vara kändis, detta är en av dem bra sidorna. :)

KÄRLEEEK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0