snow

Heldag i stan

Hejsan, tja, hallå, hej, tjena och tjabba!

Ett hej !

Så, nu har jag gjort det igen. Röjt affärerna. Den här gången blev det inte affärerna kring Stockholm som blev utsatta för mig utan självaste Helsingborg. Eller som de själva skulle uttala det: Helsingboooörrj.

Jag som sa att jag var trött på att shoppa. Att jag kunde spy på ordet. Men det var ju så sant så och shopping var överskattat. Shopping är överskattat. Kläder, smink och smycken är inte livet. Men jag kan ju säga att det är rätt roligt ändå.. Om man hittar något när man kollar bland alla ton av kläder som finns.

För en gång skull så gjorde jag det, hittade lite prylar. När jag åkte upp till Stockholm så bestämde jag mig för att inte köpa sådana plagg som "är så typiskt mig". Det tycker jag att jag lyckades hyffsat bra med. Idag också faktiskt. Nu när de har kommit hem här så tvekar jag ju lite och tänker "är det verkligen jag?". Men jag gillar det ändå :-).

Vi kom till Helsingborg vid tio (det tar dubbelt så lång tid att åka buss än vad det gör med tåg). Gick lite i affärer, kollade Ida som skulle fixa håret, gick och fikade, shoppade, kollade, blev lite chockade att det var så varmt (!!:-)), åt, strosade, fönstershoppade. Ja, du hajar!


När Ida satt hos frisören tog jag och Ebba en fika på.. ja, du ser.

Den här är däremot underskattad!

Oj, den var ganska suddig..



Jag köpte ett kinesiskt lyckoarmband. Återkommer om det fungerar ;-).

Efter några timmar i Helsingborg åkte vi hem till Ida och Ebba. Sen var de snälla och körde mig hem, nercabbat ;-).




Nu måste jag sticka för Allsång börjar. Hör från tven att det är sista gången för i år! (Fast nu hörde jag att jag hörde fel).

Men ha det finaste! Vi hörs :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0