snow

Jag jobbar, dricker och bloggar

Hejsan kära Du!

Jobbet slutade för min del klockan halv tre idag. Nu är det bara två dagar kvar sen så :-). Fast fasen vad härligt det är att tjäna pengar kom jag på!

Idag ska jag hälla i mig saft och vatten. Allt för att rensa kroppen och inte bli sjuk eller få väskebrist! Innan måndag ska jag

* på en tjejkväll hos Malin. Vi ska laga mat ihop och ja, mer än så vet jag inte.

* städa mitt rum. Jag älskar komma hem till ett fint och nystädat rum när man varit borta några dagar. Nya sängkläder och lätt att andas ska det vara.

* packa väskan. Det kan ju vara rätt bra att slänga ner lite kläder och sånt. Fast det brukar inte bli så lite. Men den här gången måste det bli det. När är det man betalar för övervikt?! Det ska jag i varje fall inte råka ut för.

* jobba i två dagar och tjäna finfina pengar!

Ja, ungefär så ser det ut.

Nu ska jag städa (om jag orkar vill säga), kolla klart på filmen som jag somnade till igår och dricka vatten vatten bara vanligt vatten!




Ebba kan du skicka ett sms till mitt vanliga nummer eftersom alla mina nummer raderats! Puss på dig :-).

Jag såg en "kör försiktigt"-skylt när jag körde hem från jobbet. På moppeskolan sa de att man inte ska säga "kör försiktigt" utan "var uppmärksam i trafiken". Smart sagt Admin ;-). Så när jag blir skyltmakare så ska där stå "var uppmärksam och titta inte på onödiga skyltar". Haa, ibland känner man sig så nöjd :-).

KRAM KRAM och ha en underbart onsdag!

Kommentarer
Postat av: Ludvig

Det va ingen ny mobil du har där ;)

2009-07-08 @ 16:40:55
Postat av: Lina

hahahaha admin:D

2009-07-09 @ 15:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0