snow

Jäkla lördag...

...är inget fint ord. Men denna dagen är inte fin. Eller jo, den är fin i sig men inte för mig.

Jag och Mamma körde en runda till stan. Där var det livat med folk, solen gassa och reaskyltarna trängdes med varandra. Jag lämnade in min mobil. Efter en och en halv timme skulle jag hämta den igen ifall de hade kunnat laga den på plats. Men när jag kom tillbaka så sa de att de inte kunde laga den och skulle lämna in den på service som kommer ta upp emot fyra veckor. 

- Jaha, perfekt nu när jag ska till Stockholm, tänkte jag.

- Men jag ska se om jag kan fixa en lånemobil till dig, sa killen som hjälpte mig.

- Ååh, vad bra. Då löser det kanske sig ändå, tänkte jag.

Men nej, alla mobiler var redan utlånade och jag bet ihop och cyklade hem.

I korgen hade jag med mig en kasse men mat som Mamma och jag hade varit och handlat. Jag cyklade som ett vilddjur hem eftersom jag var så jäkla förbannad. När jag tappade min gamla mobil så raderades alla nummer och jag var tvungen att lägga 2700 spänn för att jag var klantig. (Fatta arg jag har varit på mig själv för det). Nu, när jag knappt har haft denna telefon i fyra månader så pangar den.

Åå, sketna teknikskit. Jag tycker att en telefon ska klara mer än så. Och ja, jag har varit väldigt rädd om den. Till och med haft den i ett litet töntigt fodral för att den inte ska bli repig. Även om kompisarna har tyckt att det där mobilfodralet är ganska fult...

Men men. Jag cyklade hem. Men några tårar rinnandes ner för kinderna. (Oj, vilket i-landsproblem. Men jag var i alla fall arg och besviken på att den inte håller). Jag håller nycklarna i handen och hör hur det klingar till. Jag ställer cyklen på trottoaren och säger högt till den att stanna där. Hämtar en liten sketen sak som satt på nyckelknippan och hör BOOM! "Helvete också" får jag ur mig. Cyklen trillar och det står säkert 10 bilar fullpackade med människor i som jag underhåller medans de väntar på sin tur att kunna köra. Jag tar upp kassen med maten men tar i fel ände så allt trillar ut!!!

Suck. Jag slänger i allt i kassen och cyklar snabbare än blixten hem.

Eftermiddagen har tillbringats på stranden med Lina. Nu är jag ganska trött. Det är ju rätt jobbigt att spana efter killar och ligga på stranden och lata sig :-).

Här är några bilder sen gårdagen med Ebba.











Ja, jag var bara tvungen att stanna moppen och ta ett kort på den fina utsikten. Med månen och havet och allt vad jag skrev om igår kväll. Men kameran är inte så bra så det blev inget vidare kort. Med blixit var det kolsvart och utan.. ja, se själv ;-).

Jag önskar dig en trevlig kväll!

KRAM :-).

Kommentarer
Postat av: Malin

Jobbig dag? flun då... Då fick du inte mitt sms... Där frågade jag hur allt var och om vi skulle träffas imorgon!? =) Jag saknar dig!

2009-07-04 @ 20:35:42
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0