snow

Kan man kalla det nyheter?

Egentligen har jag inte så mycket att säga ikväll. Det är förmodligen därför jag skriver.

Jag kan passa på att berätta lite nyheter. Om det är ok för sällskapet? ;-)

Ett. Jag får äntligen ha nagellack igen. När man jobbade på glassen fick man inte det. Eftersom lacket kan gå av och trilla ner i glassen och då blir det inga glada miner hos kunderna.

Två. Blondinbella bör byta bloggnamn till Brunettbella.

Tre. För några nätter sedan drömde jag om att jag skulle vara med i Eurovision song contest! Jag sprang upp på den stora scenen med en tjej som var en blandning mellan Pamela Andersson och Victoria Silverstedt. Hon spelade jättebra medan jag bara stod där för flera miljoner människor och låtsades kunna spela fiol.

Sen helt plötsligt ställde alla sig (ja, där tillkom fler och fler människor längre in i låten) i en lång rad och dansade någon grekisk dans också sjöng vi. Och man hörde jättetydligt att jag sjöng falskt.

Men jag vet inte vilket land jag tävlade för. Men vad spelar det för roll?!..

Puuh, snart är en ny dag här. Den tjugonionde juli. Vad händer en sådan dag? Det ska bli fint väder har jag hört. Jag blir 16 år och 4 månader. Jag ska vara barnvakt åt tre härligt busiga ungar. Också ska jag få en ny mobil!! Min gamla gick tydligen inte att laga så de får helt enkelt ge mig en ny.

Men nu säger jag hejdå till denna dag och till Dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0