snow

Utelåst och Mc donalds

Hej!

Idag har jag tagit packrekord (om jag tävlar med mig själv). Kan du gissa hur många timmar jag har suttit och packat? Nej, jo? Kom igen, gissa! Vad sa du? 4 timmar och 40 minuter. Det är RÄTT! Puuhh. Jag har räknat till sju om och om igen i två timmar. Sen räknade jag till fem i 1 h o 40 min och sen till tio i en timme.

När dagen var slut åkte jag hem. Jag tar inte med mig mobil och nycklar till jobbet. Så, när jag kommer hem och ser att det är låst och det regnar blir jag bara så matt. Jag ser Cindy sitta i fönstret och kollar på mig med nyfikna ögon.

Jag knackar, kollar i fönstret, bankar och sätter mig tillsist på den blöta trappan. Efter en stund kommer Adam och efter ännu en stund kommer Mamma och Pappa. Sen ber de om förlåtelse och jag sa att jag bara godtar ursäkten om jag får Mc donadls :-) (hehe, fräckt va?). Men det funkade visst!

För det körde för ett tag sedan och handlade hem det! Mm, det var ju länge sedan jag åt det sist så det ska bli riktigt gott ;-).


Eller ja, så länge sen var det kanske inte...


  

Innan jag avslutar detta inlägg så måste jag bara säga att jag är jättesugen på att åka karuseller!! Jag vill till Liseberg eller var som nu, nu, nu!! Ååhh, det är så roligt när det kittlar i magen och man skriker av bara glädje! Det längtar jag till. Hoppas min ickefeghet kommer hålla i sig. För ibland kommer den bara, rätt som det är utan några som helst förvarningar... 

Nu ska jag gå! Vi ses och hörs imorgon. Eller föresten, jag lovar inget. Imorgon kommer Rix fm till Helsingborg och jag har planer på att åka dit :-). Kramkram och du, regna inte bort!

Kommentarer
Postat av: Mallan

Alltså, jag är också grymt sugen på att åka karuseller! Jag tror du är extra sugen därför att du nyss upptäckt hur rolig höjdskräcken/nersläppet är (?) har jag inte rätt? ;-) Aaaa, jag vill tillbaka till stockholm....

2009-07-24 @ 15:02:45
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0