snow

Glad dag!

Hej!

Jag hinner skriva ett inlägg. För vet du vad? Nej, det vet du ju inte. Jag slutade tidigt idag! Det var riktigt skönt. Det var lite läskigt, för när jag hade min sista rast (vid halv två) så tänkte jag "hoppas jag får sluta vid halv tre idag. Inte tidigare eller senare). Klockan prick halv tre säger min"chef" till mig att jag får gå hem!

Strax ska jag duscha och fixa till mig för ikväll blir det RIX FM i Helsingborg! Hoppas vädret inte håller i sig :-). Jag vill se solen!

På jobbet hinner man tänka så mycket. Idag har det varit roligt att jobba. Ja, faktiskt! Men en sak som jag haft i huvudet är: "- Hur kommer det sig att du är så status fixerad?
 - Man e vad man äger, så enkelt är det.
- I så fall är jag illa ut. Max Svensson, ett par tubsuckor och ett hockeyspel".

Detta har gått runt, runt i mitt huvudet. Om och om igen. Varför vet jag inte. Jag har kanske kollat lite mycket på "Svensson svensson".

Jag har också haft "The only ones" med Melody Club på hjärnan. Men jag kan inte låten så jag nynnar bara på den. Hehe, hoppas ingen hört mig ;-).


Åvne är borta. I alla fall från min arm, snyft. Och du Malin, Du vann tävlingen, om det var en tävling. För jag har tagit bort mitt åkband ;-). Jag kunde inte ha det på glassen...

Jag är på bra humör idag. Så skönt det är! Hoppas du får en fin kväll.

Kramar till Dig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0