snow

Första dagen i stora staden

Hejsan!

Puh, vilken dag. Jag började min Stockholms resa klockan kvart i nio imorse. Malin och hennes pappa kom och hämtade mig och sedan skulle vi ta oss till flygplatsen. När vi precis hade kommit förbi stan kom jag inte på vad jag hade lagt min mobil. Jag som brukar kalla Malin för klant... Jag fick panik och hittade inte den så vi fick åka tillbakamen som tur var tog det inte lång tid att hitta den, tack Mamma :-).


Här sitter vi och väntar på flyget. Kanske ett lite dåligt kort men de korten som vi tog på varandra var vi inte nöjda med ;-).

Väl på Brommas flygplats mötte Mirjam oss (Malins syster, som vi bor hos) och sedan tog vi buss och sedan pendeltåg till Södra station. Från lägenheten kan man se över hela stan känns det som..


På flygplanet



När vi hade ätit så gick vi runt här lite på Söder, handlade mat (vi kände oss lite vuxna,haha) och kollade läget. Sen begav jag och Malin oss till Sergels torg och gick lite i affärer men var inte på något shoppinghumör utan bara trötta. När vi kändes oss nöjda och skulle hem så orkade vi inte åka tillbaka till T-centralen, där vi kommit med tunnelbanan utan tänkte ta t-banan vid Kungsträdgården.



Det går tyvärr inte att vända bilderna. Men man lär sig alltid något. Så resten av bilderna kommer vi ta på det vanliga hållet. Här sitter jag, väldigt konstigt, men det jag gör är att jag knyter mina skosnören på högra skon. Mitt på Sergels torg. Det sägs att en knarklangare kommer fram till en om man gör detta. Men tydligen inte alltid... hehe (Och nej, jag ville inte köpa knark. Jag skulle bara se om någon kom fram..)



Här är operan.

Här gick det upp för mig varför det heter Café Opera. Det ligger ju på baksidan av Operan!

Den här cyklen var riktigt coolt målad. Vad säger du Lina, blev du inte lite lockad? ;-)




Vi gick och gick och när vi kom fram så var den stängd, suck! Det blev därför en väldig omväg innan vi kom till t-banan som jag inte minns namnet på. Men den låg vid Nybroplan. Där stod det att den också var stängd och öppnade inte förän i höst och så länge pallade vi inte vänta... Så vi fick gå till Östermalmstorg och sedan ta tunnelbanan där ifrån!



Just nu spelar Britney i denna stoooora lokal. Det lilla huset som du ser på taket ska åka upp till Månen. Därför är detta bara ett test för att se att det fungerar.


Nu ska vi blåsa upp en luftmadrass, äta nötter, spela kort och planera inför morgondagen. Du skulle bara sett denna utsikt. Eller jag vet, jag tar kort på den och lägger upp några kort här på den lite senare

Hoppas du mår bra!

Puss och kram !


Kommentarer
Postat av: Lina

jo visst, men helt ärligt blir jag mer lockad av NK :P

2009-07-17 @ 20:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0