snow

Låångrunda och lagat mat

Jag och Lina diskuterade ordet vanligt igår. Ibland är Lina riktigt rolig (det är så roligt att säga ibland. För då blir hon lite sur :-)). Hon sa att när någon kommer in på Mc donald och ber om fyra stycken vanliga hamburgare, tycker Lina att de lika gärna kan säga att de vill ha fyra ovanliga hamburgare.

Sen hade hon också sett att det stod "inget vanligt socker" på en glassförpackning. Då undrade hon varför kan det inte stå "ovanligt socker" istället. Haha, du är roligt du Lina :-), ibland!

Jag hade ett mål för den här sommarn. Att jogga till Ebba. Jag hade inte planerat när jag skulle göra detta. Men jag fick ett ryck och gjorde det idag. Mitt på dagen när solen stod som högst på himlen och gassade. Jag gav mig ut, utan vanligt vatten.

En sak kan jag bara säga. Att detta ska jag göra om. Jag hade ingen musik igång utan sprang längst havet och andades in den friska luften. MM, det var rikitgt skönt. Jag kom fram, drack en liter vatten och satt och pratade en stund. Sen satte jag igång mp3:en och gick till Klitterhus och nere vid vattenbrynet.

När jag kom hem kollade jag på klockan och jag hade varit borta i nästan tre timmar! Oj då! Men det tar mycket längre tid att gå än att jogga. Dubbelt tror jag.

Vi håller på att renovera här hemma, nu kan ingen ha missat detta eftersom jag har skrivit det ett antal gånger, så jag hjälpte Mamma och Pappa med maten. Jag körde (ok, Farmor körde, jag åkte) till affären och handlade tacos. Sen tillagade jag allt och var en gnutta stolt att jag klarade detta ;-).

Nu har jag gett disken till Adam så att jag kan blogga. För det är ju bara sååå mycket viktigare.

 

Ikväll ska jag göra en dipp (en sån där OLW dipp, de ska man inte underskatta) och morotsstavar. Jag blev sugen på det igår när jag stod och packade glass. Därför äter jag det idag istället ;-). Också ska jag kolla på tv. Just ja, jag måste dricka vanligt vatten också. Har glömt att göra det efter jogga-dricka-gå-rundan.

Kram och hoppas Du får en finfin kväll!

Kommentarer
Postat av: Lina

hihi men det ligger en del i det, det här med vanligt socker o vanliga hamburgare :)

2009-07-26 @ 14:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0