snow

Sommar hos Ebba

Tillbringade min kväll hos Ebba. Vi gick till stranden och njöt av utsikten, kollade på film och drack Coca cola. Sommar sommar, älskade sommar. På hemvägen kör vi förbi havet och Ängelholm visar upp sin vackraste sida. Det lyser massa lampor vid småbåtshamnen, månen speglar sig i vattnet, en midsommarstång står alldeles intill havet och det knyter sig i magen hur fint det är.

Det är 20 grader och klockan är elva när vi kör moppe hem. Jag är iklädd en klänning och kofta. Mmm, sommar sommar älskade sommar.



Datorn vägrar att ladda upp bilder och jag känner att jag bara kommer bli irriterad om jag fortsätter att försöka. Därför lägger jag upp bilder här imorgon. :-).

Snart ska jag bädda ner mig och sova till mer än halv sju imorgon, skönt! Imorgon ska jag och Mamma gå en runda på stan och om det blir fint väder så beger jag mig till stranden på eftermiddagen :-). Det hörs ju inte så fel! Åå, skönt att vara ledig!!

Min mobiljäkel vill inte fungera. Bara den inte lägger av nu. Det orkar jag inte! Fast en mobil borde hålla i mer än fyra månader tycker man.

Kram och god natt kära Du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0