snow

1 juni



Jag svarar aldrig på kommentarerna. Ska bli bättre på det :-). Malin det är en blomma som jag kastade i luftet och som jag sen fångade på kort ;-). Emma jag håller med dig om att boken var bra men inte överdrivet. Nu när jag var klar med den så var den inte såå bra om jag tänkte efter. Men man fastnade i den :-). Ebba tack för att du alltid berömmer mina bilder :-).

Nu har jag kollat på "Mamma´s boys". Haha. Det är ganska roligt. Om jag måste erkänna det. Väldigt löjligt. Men underhållande. Det handlar om tre killar som ska välja ut en tjej som de ska gå på dejt med. Ett stort gäng tjejer. Tror de är 30 stycken som bor i ett hus också kommer killarna dit och går på gruppdejter o.s.v. Som sagt löjligt. De går typ bara på utseendet. Ibland blir jag trött att jag tar sig tid till att kolla på skiten ;-).

Jag blev lockad av att äta glass. Så jag gjorde det. Häromdagen när jag gjorde det så fick jag skitont i magen efteråt. Men jag trodde inte att det berodde på glassen. Men tydligen. För nu har smärtan kommit tillbaka. Åå, glass som är så gott :-).


Vi hörs imorgon :-)

Kramar Dig!

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin:)

Guud vad häftig bild den första var!!!!!11 Men det var ju också dom andra bilderna!:) Du Annie jag har tänkt på att du sa ju att du hinner inte svara på dina komentarer men då kan du ju göra som blondinbella att hon svarar på komentarer som hon får!:) Det tyckte jag var ganska bra för en liten Ebba!!!:):)(= <3♥♥ Om du undrar hur jag gör dom hjärtarna så ska jag säga det till dig men inte HÄR!!:) Puuuuuussssssss

2009-06-02 @ 15:28:08
Postat av: Ojdå kommer igen Kusin vitamin!

Om du har läst det första jag skrev så skrev jag en mening "Det tyckte jag var bra för en liten Ebba!!" Och då menar jag att jag tyckte det var bra att jag fick den iden från lilla Ebba!!! Hihi Hoppas du fattar!!!!:):)(=(= pussss

2009-06-02 @ 15:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0