snow

Fredagsmys

Reklamen finns ju för att stanna. En reklamfilm som stannar eller snarare fastnar i mitt huvudet är OLW:s fredagsmys! När det där emoparet sitter i en säng med några chipspåsar i famnen och sjunger  "Nu är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör". För någon vecka sen sjöng Lina och Philip på den när vi cyklade till skolan. Sen fick jag den på huvudet och gick och sjöng den under dagen. Då smittade jag My med den o.s.v...

Jag sitter framför datorn och tven i mina pyjamasshorts. Lite kallt men datorn värmer mina ben. Jag fick igång mitt "The Sims 2" idag. Jag trodde att jag var tvungen att installera om alltihop men det behövdes inte. Ibland är det inte mycket som behövs för att göra mig glad :-).

Imorgon ska det bli 18 grader och sol. Äntligen säger jag bara! Undra vad det blir för väder på midsommar? Hoppas verkligen att vädret visar sin bästa sida! Midsommarfirande med regn har jag haft tillräckligt med. Åska också för den delen. Nej, nu hörs jag som en surkärring och det vill jag inte låta som. 

Hoppas du har det bra framför datorn.

Nu ska jag chilla läget ;-). Puss på dig!



Bild lånad från www.google.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0