snow

Järnvägsmuseumet

Hej, tja eller tjenare! Du får själv avgöra vad som låter bäst.

När man tycker att man borde vara jätteglad. Det är då man är så fundersam och inte alls så glad som man borde vara. Lyssna på detta. Sommarn som jag väntat på sen den tog slut är äntligen tillbaka. Det är sommarlov om två dagar och resten av dagarna består bara av en idrottsdag och skolavslutningsdag. Jag behöver inte öppna en lärobok förän i slutet på augusti och heeela långa sommarn är framför mig (oss). Så vad säger du? Det borde väl kännas helt underbart.

Men nehe.. Jag tror man inte ska gå och grubbla för mycket på när man är glad. För när man är riktigt glad då är man mitt uppe i allt!

Idag har jag och klassen varit på Järnvägsmuseumet. Jag var för väldigt många år sedan. Då tyckte jag att det var skittråkigt. Järnvägar? Hur kul är det lixom. Men inte idag. Jag är inte en sådan människa som kan gå på museum i timmar och bara kolla och intressera mig för det. Men ett tag går bra och när det är en guide som pratar så blir det mycket intressantare. Nu kan jag också passa på att skryta om att jag har puttat på 1.4 ton med bara en arm ;-).

Men det är lite onödigt att vara i skolan nu de sista dagarna. Idag var det tänkt att vi skulle städa hela förmiddagen. Jag städade i en halvtimme. Sen hade jag kunnat gå hem. Men det är väl det som är det "charmiga" men friskolor. Om det är särskitl charmigt...

Kram


En süt bild på Lina och Malin

Kommentarer
Postat av: Malin

Har inte läst din blogg på någon dag och har inte sett denna bild. Av någon konsig anledning började jag gråta när jag såg den. Störtfloder kommer. NU fattar jag vad som händer. och vad som händer imorgon. fin bild föresten, den ser så kärleksfull ut. Nu kan jag inte se tangeneterna för mitt gråtande. Fint skrivet också föresten. Så har jag också känt. Varför kan man bara inte vara glad nu när sommarlovet ÄNTLIGEN(!!!) är här..? konsigt. Men det kommet antar jag..

2009-06-10 @ 20:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0