snow

Vatten vatten bara vanligt vatten 2

Hejsan! Rubriken igår "vatten vatten bara vanligt vatten" hade passat mycket bättre till dagens händelser.

Nu är jag riktigt glad, hoppas Du också är det :-).

Skolan började med att jag och Lina skulle hålla i idrottslektionen. Vi kom dit och där var kanske runt 20 elever. Helst ville vi (i alla fall jag, men kan tänka mig att Lina tycker detsamma ;-)) ha cirka 10-12 elever. Inte fler. Men som sagt runt 20 stycken. Men två tjejer på gymnasiet skulle också ha en lektion och därför fick de vår tid :-). Men det gjorde inget!

Vi var med på passet och ett pass senare fick vi har vår lektion där det kom tre elever. Haha. Det var väl inte så lyckat. Men vi körde på och efter ett tag dök det upp två till. Efteråt fick vi bra kommentarer av vår idrottslärare. Så skitsamma att det inte kom fler elever ;-).

Tillbaka på skolan gick vi och åt. Jag var jättehungrig efter två pass. Jag satte mig på en plats så att jag kunde se ut till entrédörrarna (väldigt detaljerat idag). När vi nästa var klara ser jag att en klunga vatten kommer i luften och splachas ner på golvet. Sen ser jag två utklädda killar som skulle föreställa tomtar. Den ena tömde en hink full med vatten och den andra hade en vattenpistol i handen och började sprutar runt på skolan. Men de stack snabbare en kvickt. Varför vet jag inte.. För där var ingen lärare.

Jag fattade inte vad de kom ifrån och föresten måste det ha varit mer än en hink för så mycket vatten som där var. Sen går vi ut, jag, Malin, Lina och Maja. Vi ville ju se vad som hände... Vi ser att några killar har vattenkrig men jag tänker inte att de sprutar på någon som inte är med i kriget. Vi ser att några går emot oss men sen överväger de att kasta på någon annan. Så vi trodde det var lugnt.

Men helt plötsligt säger Lina (tror jag att det var) att de omringar oss. Lina, Maja och Malin kommer undan. Eller helt ärligt vet jag inte vad de tog vägen i det ögonblicket men en kille med en hink full med vatten kommer emot mig. Jag börjar gapskrika för jag tänker att då skrämmer jag kankse iväg honom ;-). Men han ställer sig brevid mig och häller halva hinken över mig. Sen kommer en kille till och säger att "bara för att skriker" eller något sånt också skjuter han med sin vattenpistol på mig.

Jahapp. Nu efteråt fattar jag verkligen att det var ganska säkert att om vi gick förbi deras skola (alla var studenter som hade vattenkrig) så skulle vi få vatten på oss. Nu har jag i alla fall fått det vattnet som jag inte fick igår.

Sen på eftermiddagen gjorde jag min speech! Så det betyder att jag är helt klar nu!!! :-). Jag kan inte riktigt fatta det. Men jag har nästan sommarlov nu! Inte ett arbete till!!

Ikväll ska jag på mitt första spinningpass :-). Det ska bli roligt! Oj vad mycket utropstecken det blev (!!!) !!!
Kram till Dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0