snow

Samlingar

Idag fyller My år! Grattis till Dig! Vi sjöng för My på morgonen också hade Johanna med sig massa ballonger :-). Fast jag gillar inte ballonger. De är så opålitliga. Smäller när man minst anar det och jag blir alltid lika rädd ;-).



Jag har varit i perioder då jag samlat på saker. Ett exempel är "Sweet 16" böcker. Jag tror jag köpte alla dessa under mindre än två månader. Varje bok kostade 79 kr styck. Inte så mycket för en bok men allihopa tillsammans blev ändå rätt dyrt. Speciellt om man ska se på vad jag tjänade. Hehe.



Här är en annan period. Här samlade jag på block. Varje gång jag var i affären så köpte jag på mig några block och jag var lika lycklig varje gång. Tänk att kunna bli glad för några block! Hehe. Fast det ska jag inte säga något om. Jag är alltid glad när jag har handlat nya kläder :-). Detta är inte hela min samling. För jag använde ju faktiskt dem. Så om jag ska kalla det för samling vet jag inte. För en samling samlar man väl på utan att använda upp det? Men sånt tycker jag är så onödigt! Som du ser på det gula blocket så är det snart slut. Vilket ska jag välja nästa gång? Hm.. det blir ett svårt val. Kanske det svåraste nånsin ;-). 

Nu ska jag äta innan det blir Friskis med Maja! 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

haha vi var sjuka med alla våra fanatiska perioder när vi va små (små= för ett par år sedan och bakåt) fast vi e ju nästan likadana nu:)

2009-06-04 @ 17:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0