snow

Tack!

Helt slut. Jag sitter på min säng nu. Benen somnade för en stund sedan. Jag är trött. Denna dagen har varit så känsloladdad och den har bjudit på mycket. Det kändes som en evighet sen jag sminkade och fixade mig imorse. För att ta mig till Lina och sedan vidare till kyrkan.

Jag kommer aldrig glömma när jag sa hejdå till alla lärare. Det var så jobbigt. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Vännerna är också jobbigt att säga hejdå till. Men jag vet att det är inte är slut än. Den känslan är väldigt skön.

Efter skolan stack vi hem till mig. Beställde pizza. Sen åkte vi till stranden och sedan vidare till stan. Eller åkte och åkte. Vi gick med våra ben. Jag är helt slut nu. Det har varit så mycket idag.

Men jag är glad. För nu är det sommarlov!!!

Tack för allt. Kram och hej. Vi ses och hörs imorgon. Hopppas på bättre väder för det här är inget kul. Bara regn och rusk. Tänk på alla studenter. Tänk på alla familjer som har fixat inför denna dag i veckor, månader.

Jag känner att mina ögon kommer snart stängas. Min hjärna kör på sista refrängen. Och innan denna refräng är slut så ska jag ha orkat liiiite till. Men tack. Tack för att Du läser min blogg :-). Det tycker jag är ett bra val av dig. Puss och god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0