snow

Pippi Långstrump, det är helg!

Hej!

Jag är så oehört trött när jag kommer hem om dagarna. Speciellt i benen. Jag har varit det både igår och idag.

Igår kväll var jag på ett informationsmöte om mitt sommarjobb. Det handlade om hur man ska arbeta i fabriken (jag ska göra glass), om hygien och lite annat. Hoppas det blir bra. Jag har inte tänkt så mycket på det. Men jag är tacksam över att jag har fått jobb. Eftersom jag vet hur många det är som inte har det.

Idag har det varit lugnt i skolan. På förmiddagen hade jag tyska. Där fick vi kolla på Pippi Langstrumf och spela det spelet som jag förklarade igår. Fast inte på engelska den här gången utan självklart på tyska. När jag hade ätit moppade jag hem till Lina där Lina och Malin var i fullgång med kladdkaksbakning. När vi hade bakat färdigt och med lite omständigheter åkte vi till ett litet "uthus" där hela klassen väntade. (Himlen öppnade sig så vi kunde inte vara på gräsplanen).

Nu är jag hemma igen. Trött, glad och lite ont i huvudet. Sista fredagen är avklarad och jag vet inte om jag ska gillar eller hata det. Det är blandade känslor. Helgen står framför mig. Skönt! Lite planer har jag. Eller hela helgen är fullbokad. Imorgon ska jag träffa mina små-kusiner och Farmor och Farfar. Sen på kvällen ska jag hem till My med hela hönsgården. Som jag har nämnt så fyllde hon år häromdagen. På söndag ska jag hem till Lina. Maja, Malin och Lina ska tydligen testa en epilator. En sak som rycker bort hårstrån. Aj aj aj. Också ska vi träna på några låttexter. Det är bra att kunna eftersom vi ska klä ut oss på måndag (var det trettiofemte gången jag sa det?).

Men lev i nuet Annie. Först ska jag ha en mysig kväll med Ebba. Jag har blivit lite sugen på det som Blondinbella gjorde för någon vecka sen. Hon hade morotsstavar, gurkstavar och dipp. Så jag hade tänkt att vi skulle fixa det ikväll.





Vi hörs och njut av helgen :-).

Kommentarer
Postat av: Ksusin vitamin!:))

Vad härliga bilder du ta!:) men en rolig sak ska jag bara säga den första bilden där malen och Lina sittar. Vad gör johanna där bak??:) Hahah det ser lite roligt ut!:D Pusss!!!!

2009-06-05 @ 17:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0