snow

Slappedag

Hej!

Vilken dag! Först på morgonen läste jag ungefär en halv sida i min bok. Sen spelade jag och Malin kort. Efter det var det dax för engelska. Där hade vi en rolig lek. Man hade olika lag och kategorier, land, stad, djur, frukt/grönsak, transport och kändis. Sen sa läraren en bokstav också skulle lagen komma på olika saker som började på den bokstaven till respektive kategori. I eftermiddag har jag legat och solat, läst, lyssnat på musik, flätat hår och tagit kort som jag tänkte bjuda på.

På måndag är det niornas dag. Då ska alla nior på skolan få hitta på något roligt. Något år har de fått åka till Liseberg och ett annat år har de fått spela bowling. Ja, det är väldigt olika saker som niorna har blivit bjudna på. Vi som är årets nior har inte fått veta än vad vad som kommer ske. I alla fall, de som vill får klä ut sig denna dag och det ska jag göra :-). Idag kom jag på vad. Eller jag och jag. Jag och min hönsgård (jag döpte ju om mitt "gäng" till hönsgård). Men vad det blir avslöjar jag införens måndag. Nu behöver ju ni "roliga" inte skriva vad, här i kommentarsfältet ;-). Även om ni är riktigt sugna på det :-).

 









Min granne var här precis och tyckte att jag skulle komma till hennes försäljning av fika. Så det ska jag göra nu ;-). "Hur mycket ska jag ha med mig?" frågade jag. "Hä, ta hela plånboken". Hehe. Så nu ska jag gå och shoppa loss.

Hoppas du har det bra :-). Kram!

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin!!!!:):)

Härliga,fina,underbara bilder du hade!!!♥♥♥♥ Pusssss

2009-06-04 @ 16:28:03
Postat av: Lina

ja vilken dag. du glömde skriva att jag blev klar med skolartetet;) det e ju det viktigaste för dagen, även för dig:)

2009-06-04 @ 17:02:31
Postat av: Mallan

ursäkta, men jag ser ut som ett troll på den första bilden i ordningen. kan inte du ta bort den? =)

2009-06-04 @ 19:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0