snow

Vilken match...

...det kan man väl lugnt säga. Jag sa lite kaxigt "Äh, den där matchen var väl ändå inget att se på storbildstv", när vi satt och åt och hörde bara jublandet när England gjorde mål efter mål. Men helt plötsligt vände det och efter en stund satt hela familjen bänkad framför tven och tyckte att detta var en riktigt spännande match, även jag. 3-3 och vi förlorar på straffar. Ååh!!

Jag känner mig lite inne, lite förvånad över att jag lägger energi på en fotbollsmatch i Göteborg. Men sån är jag. Det är ju roligt att kolla in killarna i U21. Säg en 16 åring som inte tycker att det är roligt att kolla på något år äldre killar spela fotboll?! 

Nu sitter jag här. Det är sommartv ikväll. Istället sitter jag här vid datorn. Överallt, på nästan vilken sida jag än går in på står det om Jacksons död. Inte så konstigt, eller vaddå konstigt? Det är ju inte ett dugg konstigt. Jag tycker det är ofattbart att han är död.

Hoppas du mår väl ikväll!

Många kramar :-).


Kommentarer
Postat av: Ludvig

Fi*** att dom förlorade :( dom var värda att vinna efter den upphämtningen

2009-06-27 @ 11:41:24
Postat av: Malin

håller med Ludvig! =) Men du, kan vi inte träffas ikväll? =) det var ju ganska länge sen vi träffades (mån) tycker jag och jag saknar er lite (mycket=))!

2009-06-27 @ 12:15:28
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0