snow

Äntligen lördag!

Hej!!

Let's dance igår...Lailas shownummer var ju bara så bra! Så fruktansvärt duktig den tjejen är. Men coolt är det att Sveriges starkaste vann! Men Laila skulle ha gjort det. Haha, jag ska inte älta det mer, grattis Magnus!

Idag är det lördag :-) och det innebär ledigt. Att jag då inte kan sova.. Jag låg ändå och drog mig en stund innan jag gick upp. Och ändå så var klockan inte mer än åtta när jag kom upp! Så kan det vara. Jag kollade en stund på tv, sen åt vi frukost tillsammans (familjen) och sen bakade jag kladdkaka som ska bli uppäten ikväll på mitt släktkalas!

Jag, Pappa och Adam har varit på stan idag. Jag var i nöd efter ett par nya skor :-) och jag gillar att vara i nöd efter kläder och skor! Det är nämligen inte så ofta som jag är det. Jag hittade i varje fall ett par disel skor som jag tyckte var snygga. Först kollade jag på de nya Convers, de är lite nättare i modellen än de vanliga men de fanns inte i min storlek. Men jag tror dessa blev ännu bättre, än vad de hade blivit :-)

Sen gick jag och pappa och handlade blommor till ikväll. När jag skulle få växlen tillbaka  så sa mannen som jag köpte dem av att du fyller väl år idag? Jag svarade: Haha, nej men imorgon. Också gav han fem kronor mer än vad jag skulle få :-). Läskigt att han "visste" att jag fyller år!  

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0