snow

Bloggandet

Hejsan!

Jag är inte så duktig på att vara aktiv här. Inte igår iallafall. Men jag har inte orkat! Kommer snart tillbaka och är duktig igen! Behöver lite ny energi och kraft :-)

Idag hade jag dubbel-idrotts-lektion! Man märker inte hur trött man är förens man sätter sig ner och slappnar av. Så är det i alla fall för mig. Det var först när jag skulle äta som jag märkte hur trött jag var! Benen kändes helt hängiga och huvudet lite tungt! Jag skriver ganska ofta här att jag har ont i huvudet.. och det kommer jag även skriva nu. Jag har ont i huvudet!

På "min" skola så får man själv bestämma när man ska gå hem. Visst hörs det perfekt? Fast man får ju självklart bara välja mellan halv tre, tre eller halv fyra. Så så lyxigt var der inte! Hahha, om man slutar tre hela veckan så går tiderna jämt ut men om jag slutar halv tre en dag så måste jag gå till halv fyra en annan..! Den här veckan har jag slutat halv tre alla dagar. Vad spelar det egentligen för roll? Jag kan tycka att det är löjligt. Om jag slutar halv tre alla dagar, hela året och ändå kommer på alla lektioner och följer min planering. Vad gör det då om jag slutar halv tre alltid?

Snart ska jag iväg och dansa! Hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0