snow

En doft av vår

Hejsan!

Jag inleder mina inlägg ofta med "Hej" och "Hejsan". Börjar att kännas lite småtrist.
Nu har jag varit i skolan. Det har varit en ganska vanlig dag tänkte jag skriva men kom på mig själv att den inte var så värst vanlig. Lina är inte där, då är den inte vanlig. Vi hade metal träning och det har vi en gång om året ungefär, så det räknas ju inte heller till vanligheterna. Och i slutet hade jag diskussion i "Folkhemmet Sverige". Jag svarade fel på någon fråga men annars gick det bra :-). På mentala träningen skulle vi ligga i en stora, gammal, ekanade gympasal och lyssna på en farbror som berättade för oss vad vi skulle göra genom en cd:spelare. Vissa hade väldigt lätt att slappna av och efter en stund hördes snarkningar :-). Jag blev där emot täppt av att ligga ner på golvet så jag fick koncentrera mig på att andas. (Hörs väldigt dramatiskt, men det var det inte :-))

När jag kom hem hade klockan nästan blivit fyra. Satte mig ner och åt några mackor. Jag kollade ut och såg att något vitt rusade förbi. Tanken att vi har en vit katt i grannskapet slåg mig men jag kom på att det har vi inte.. Inte vad jag vet i alla fall. Jag reagerade också på att den var så snabb. Jag ställde mig i fönstret och kollade efter den.. Jag såg att den sprang ut på gatan.. Såg att det var grannarnas lilla hund och jag kollade in i deras trädgård om någon var ute. Men icke så nicke. Jag visste inte vad jag skulle göra. Antingen sätta mig ner och fortsätta äta. Eller gå ut på "jakt". Haha, hörs som att jag ska döda den. Men jag kände att om jag inte letade rätt på den så var det mitt fel att den var bortsprungen sen när de skulle knacka på och fråga om vi sett den. Jag gick ut, hem till grannarna och där står ägarna och hunden. Deras hus var "ivägen" så därför kunde jag inte se dem när jag satt i fönstret och kikade :-)

Sen gick jag ut på långpromenad med Cindy. Vi gick till havet och för första gången i år hade jag en vårjacka på mig utan att frysa!! Luften jag andades in var mild och jag blir så glad för varje litet vårtecken!

Nu ska jag sitta här framför datorn en stund, sen ska jag äta och ikväll ska jag kolla på "Den rätte för Rosing". Jag är inte stolt när jag säger dem orden. Men jag vill se vem hon väljer!!

Vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0